pÛre kitchen

Soort

pÛre - gerechten

Deli-shops

Filter op locatie

Producten

Filter op type

Courgette farçi

Courgette gevuld met glutenvrij gehakt gekruid met Zatar, tomatensaus en pasta

Green GODDESS curry

Heerlijke groene veggie curry met aubergine, zoete aardappel en flespompoen met Basmati rijst

Coconut sweet chili chicken

Het Oosten op je bord met onze heerlijke “coconut sweet chili chicken” met extra broccoli en kokosrijst.

Asperges à la Flamande

Onze Belgische AA asperges op Vlaamse wijze met puree aardappeltjes.

Vietnameese varkenswangetjes met sesam aardappeltjes

Vietnamese bereiding van varkenswangetjes “full of flavours” met Oosterse sesam aardappeltjes, paddenstoelen en edamame boontjes.

Bloemkoolgratin met puree en kruidig gehakt

Uit moeders keuken: bloemkoolgratin met kruidig gehakt en puree aardappeltjes

Zuid Afrikaanse Bobotie

Kruidige Zuid Afrikaanse gehakt & eischotel met zoete toets van mango en rozijntjes, rijst en boontje

Kip op z’n Frans met dragon

Stoofpotje van kip met een licht tomatensausje bereid met witte wijn, selder en paddenstoelen. Krielaardappeltjes, geroosterd worteltje en boontjes.

Geroosterde aubergine met miso

In de oven geroosterde aubergine gelakt met miso sausje, chili flakes, paksoi en Jasmijn rijst.

Japanse sesam balletjes

Japanse sesamballetjes van kip met soja/sake sausje, paksoi en edamame.

Pad Thai

We duiken de Thaise keuken in met een PAD THAI ! Kruidige rijstnoedels met kip, rijstnoedels en geroosterde cashewnoten.

Kip met gekonfijte citroen en olijven

Marokkaanse klassieker : kip met gekonfijte citroen en olijven, parel couscous met courgette en platte peterselie.

Groentencurry ‘massala’

Heerlijke masala groentecurry met courgette, paprika, kikkererwten & Basmati rijst.

Thaise balletjes van kip

Thaise balletjes van kip met kokos, edamame, erwtjes en glasnoedels met pakso

Sesam kip

Oosterse bereiding van kip met sesam, paksoi, edamame, boekweitnoedels en sake soja sausje

Balletjes het het hoge Noorden – Köttbullar

De befaamde Zweedse balletjes “Köttbullar” : kruidige balletjes met dille, romig sausje met veenbessen, puree torentjes.

Balletjes in blond bier

Balletjes bereid met blond biertje “Paalsteen” uit St. Martens Latem, met worteltjes en puree.

Pasta broccoli

Lieveling van groot en klein! Broccoli met spirelli pasta en krokant gebakken gehakt.

Pollo Marinara

Italië a casa – de zon in uw bord! Een echte Italiaanse klassieker. Gegrilde kip met rozemarijn en tijm, onze tomatensaus, kappertjes en 2 kazen: mozzarella en parmezaanse kaas, trofi pasta met gegrilde courgette.

Stoofvlees van ons moeder met donkere Leffe

Comfort food “de keuken van ons moeder”. Stoofvlees met donkere Leffe, ovengebakken hasselback aardappeltje en gebakken grondwitlof

Royal Belgian caviar Gold Label – 30 gram

The perfect gift : Royal Belgian Caviar “Gold Label” 30 gram in geschenkverpakking ! Voorzien van kaviaar opener & parelmoer lepeltje
Ziltige smaak, gevolgd door een rijke, romige smaak met een aangename subtiele nasmaak & afkomstig van een Siberische steur.

Boeuf Bourguignon

Een heerlijke Franse klassieker, het ideale gerecht voor koude grijze winterdagen ! Boeuf bourguignon met zilveruitjes, paddestoelen, spek – gegrild witlof en ovengegaarde aardappeltjes

Chipolatta à la Grèque

Chipolatta met dragon-tomatensausje, paddenstoelen en wortelpuree.

VAN TRICHT – ZWITSERSE KAASFONDUE

Heerlijke kaasfondue als hoofdmaaltijd (2pers) , of als apero (4 pers). Kaasfondue mix “Van Tricht” van Zwitserse Gruyère en Vacherin Fribourgeois (500 gram). Inbegrepen garnituren: Zoetzure groenten mix (180 gram), Viande de Grison ‘Grischun’ (50 gram), Bio zuurdesem broodje (190 gram) – af te bakken, 8 min op 200 graden. Nog zelf toe te voegen aan de kaasfondue : 1 teen look om pan in te wrijven, 2 dl droge witte wijn.

Libanese balletjes

Voor dit gerechtje maakten we gebruik van de heerlijke hartverwarmende mediterrane kruiden. Libanese balletjes met courgette en paprika, tomatensausje, parelcouscous en persillade

Miso zalm

Miso – zalm met sesam & boekweitnoedels, edamame en paksoi. Japans gerechtje dat zowel warm als koud kan gegeten worden, in combinatie met het soya – sake sausje.

Hertenragout

Hertenragout met venkel en zoete aardappel, gegrild witloof, knolselderpuree en confit van veenbessen

Hutsepot “De Luxe”

Hutsepot ‘De Luxe’ met truffel, boerenworst & Tierenteyn mosterd

Jagersschotel Parmentier

Een echte klassieker en hartverwarmende kost ! Smakelijk !

Kalfs blanquette

Franse klassieker & heerlijk gerecht om op uw tafel te toveren. Kalfs blanquette met balletjes en paddestoelen, gebakken wilde rijst en spek.

Grieks stoofpotje

Grieks stoofpotje van lamsbout met kalamata olijven, zilveruitjes en orzo.

Rollade van kip

Rollade van kip met truffel, knolseldercrème en seizoengroenten.

Balletjes in tomatensaus

Belgische klassieker, lieveling van jong en oud: Balletjes in tomatensaus met selder en puree.

Lasagna bolognese

Heerlijke lasagna met onze bolognese. (onze bolognese saus is gemaakt met natuurvlees, antibioticavrij)

Thaise curry

Thaise curry met hoevekip, edamame bonen, erwtjes, pittig pepertje en Basmati rijst

Kip Archiduc

Kip Archiduc met gebakken witlof en puree aardappeltjes

Chicken tikka massala

Heerlijke Indische curry: Chicken Tikka masala van romanesco en bloemkool, basmati rijst.

Terrine van tomaat

Terrine van tomaat met gegrilde courgette, geitenkaas, rucola en pistou.

Tom Kha Kai – small

Maaltijd soep uit de Thaise keuken met kokos, kip, paddenstoelen en frisse toetsen zoals limoen en citroengras. Inhoud: 0,5 liter (1 p.)

Vol au vent – small

Belgische klassieker: Vol au vent van hoevekip met champignons en balletjes. Inhoud: 0,640 kilo

Bolognese – small

Bolognese à la mama. ( onze bolognese saus is gemaakt met natuurvlees, antibioticavrij) Inhoud: 0,640 kilo

Portobello

2 Portobello champignons met geitenkaas en coulis van kerstomaatjes, ‘cavolo nero’ palmkool en spinazie. Ideale vleesvervanger!